Kapcsolat: +36 70 675 6924

Hatékony úszásoktatás gyerekeknek Budapest területén

Ugye Ön is szeretné, hogy gyermeke biztonságban legyen a mélyvízben? Ne bízza a véletlenre, válassza a 100%-ig biztos megoldást!

Gyerek úszásoktatás Budapest


Ideális délutáni program

Az iskola után ez egy nagyszerű program gyermekének ahhoz, hogy kipihenje a tanulás fáradalmait, emellett ráadásul erősödik is!


Új barátok

Az órákra rengeteg, ugyanabba a korosztályba tartozó gyermek jár, így fia vagy lánya könnyedén szert tehet új barátokra.


Hasznos előnyök

A rendszeres úszásokkal bebiztosíthatja gyermeke egészségét, akinek ezzel együtt nő az állóképessége is.

„A mai napig egy szuper döntésnek tartom, hogy ide hoztuk el úszni a srácokat. Az oktatók rendesek és türelmesek voltak, így mindegyikőjük élvezte az órákat.”

Régóta keresi, hogy mégis hol található megbízható úszásoktatás gyerekeknek Budapest területén, de eddig még nem járt sikerrel? Ne aggódjon, nincs egyedül, hiszen Önhöz hasonlóan temérdek másik olyan szülő akad, aki nagyon félti a gyerekét, és nem meri beíratni egy iskolába sem. Egy figyelmetlen oktató miatt adódhatnak balesetek, ha pedig nem képes odafigyelni egy nagyobb gyerekcsoportra, akár rosszabb dolog is történhet.

Nem kell többé a fenti problémák miatt aggódnia, hiszen végre megtalálta azt a helyet, ahol nyugodt szívvel rábízhatja gyermekét profi oktatókra. Még nem sikerült meggyőznünk Önt? Olvasson tovább és ismerje meg, miért gondolják úgy ügyfeleink, hogy itt található a legjobb úszásoktatás gyerekeknek Budapest területén!

Nem volt még olyan gyerek, aki szomorúan távozott volna az úszásórákról. Garantáljuk, hogy az Ön fia vagy lánya sem lesz kivétel.
A gyerekek az edzés során szórakozva, különféle játékok kíséretében is gyakorolhatják az úszás alapjait. A végén majd ki sem lehet őket rángatni a vízből!
Nem lesz olyan úszótechnika, amit ne tudnának a gyerekek: az egyszerűbb mellúszástól a technikásabb pillangúszásig mindent megtanítunk.

Ügyfeleink mondták

„Észrevettük, hogy amióta Melindát beírattuk az úszásoktatásra, azóta az edzéseknek köszönhetően fejben is sokkal frissebb. Ugyan eddig sem panaszkodhattunk rá, de most még jobb jegyeket szerez a suliban.”
T. Kornél, tanár
„A lányom korábban sosem mert bemenni a mélyvízbe, hiába tanítgattuk úszni a férjemmel. Az itteni oktatók végre eloszlatták az összes félelmét, ráadásul egy csomó új barátra is szert tett, aminek pláne örülünk.”
K. Nikolett, fodrász
„Égre-földre kerestük, hol található kiváló úszásoktatás gyerekeknek Budapest területén, míg végül rátaláltunk erre a helyre. Peti itt nem csak profin megtanult úszni, de emellett imádja is!”
V. László, ingatlanügynök

Ezért fontos a rendszeres úszás minden gyereknek

A rendszeres testmozgás talán fiatal korban a legfontosabb, hiszen ekkor fejlődik a leggyorsabban az ember. Az úszás kiválóan hozzájárul ahhoz, hogy kellőképpen megedződjön a gyerekek szervezete: erősödik az immunrendszer, így a rendszeresen sportoló fiatalok rengeteg olyan betegséget megúszhatnak, amelyet egyébként nagyon sokan elkapnak. Ugye jó lenne, ha ősszel például fele annyira sem kéne aggódni az influenza miatt? A heti néhány alkalommal történő úszással arányosan és természetesen erősíthető meg a gyerekek teste, így jobban fogják bírni az iskolai tesiórákat is, továbbá az egészségükkel sem lesz gond.

További előnyt jelent, hogy az úszás nem csak testileg, hanem szellemileg is felfrissíti az embert: ez a gyerekeknél hatalmas előny, hiszen jobban megy nekik a tanulás, ezzel együtt pedig szebb osztályzatokat is szereznek, végül de nem utolsó sorban pedig a vizsgákon is garantált a siker.

Hajnalka

alapító, úszásoktató

„A legfőbb célom, hogy minél több emberrel megismertessem az úszás örömét, és hozzájáruljak tanoncaink egészségének megőrzéséhez.”

Ismerjen meg minket!

Több szülőtől is hallottuk már, hogy megbízható úszásoktatás gyerekeknek Budapest területén csak nagyon kevés helyen található. Ezen felbuzdulva elhatároztuk, hogy létrehozzuk azt a helyet, ahol a kezdő és tapasztalt fiatalok egyaránt eljárhatnak úszni – történjen az tanulás, edzés vagy szórakozás céljából.

Egy olyan szuper közeget kínálunk, ahol a szülők nyugodtan rábízhatják gyerekeiket tapasztalt és türelmes oktatókra, akikkel vidám órák keretében lehet elsajátítani a magabiztos úszáshoz szükséges tudást. Az edzések persze arra is remek lehetőségeket nyújtanak, hogy a fiatalok sok-sok új barátra tegyenek szert, ezért mindenkinek ajánljuk, hogy tegyen egy próbát.

Kezdjen el úszni

Itt az ideje belevágni egy egészségesebb életbe

Back to Top