Kapcsolat: +36 70 675 6924

Felnőtt úszásoktatás Budapest területén

Tanuljon meg kiválóan úszni gyorsan és hatékonyan – várja a legjobb felnőtt úszásoktatás Budapest területén.

Felnőtt úszásoktatás Budapest


Egy szuper mozgásforma

A futás és az egyéb szárazföldi sportok mellé végre beiktathatja az úszást is, így még változatosabban ügyelhet az egészségére.


Erősebb lesz

Rövid idő alatt rengeteget fog fejlődni az állóképessége, aminek köszönhetően az eddigi fizikai megterhelések gyerekjátéknak tűnnek majd.


Várja a mélyvíz

Többé nem kell majd aggódnia nyaralásokon amiatt, hogy baja esik a mélyvízben, hiszen magabiztos úszóként vághat bele a vakációba.

Nem túlzás azt állítani, hogy felnőtt úszásoktatás Budapest területén szinte minden sarkon található, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy végül melyik mellett teszi le a voksát. Érdemes belegondolni, hogy mennyi bosszankodással jár az, ha Önnek nem megfelelő feltételekkel zajlanak az órák. Sok helyen előfordul, hogy az edző nem veszi figyelembe a csoporton belül egy-egy ember tempóját, így nekik nincs idejük elsajátítani az alapokat, a többiek pedig lehagyják őket. Az ilyen és ehhez hasonló esetek egy életre kedvét szeghetik, ráadásul emellett egy csomó pénzt is kidobott feleslegesen. Jó hír, hogy rátalált erre az oldalra, így megkíméli magát a kellemetlenségektől.
Biztos lehet benne, hogy nem fogjuk sürgetni: minden egyes alkalommal az Ön számára ideális tempóban zajlik az úszásoktatás.
Legyen szó mellúszásról, hátúszásról, pillangóúszásról vagy gyorsúszásról, oktatóink mindenhez átadják a szükséges tudást.
Mindössze néhány hét elegendő lesz ahhoz, hogy kellőképpen elsajátítsa az úszás legfontosabb alapjait, így hamarosan egyedül is folytathatja a gyakorlást

Ügyfeleink mondták

„Mindössze néhány hét elég volt ahhoz, hogy az edzők segítségével elsajátítsam az alapokat. Azóta egyedül is magabiztosan boldogulok a mélyvízben, és rendszeresen meglátogatom a medencét.”
Sz.Rita, könyvelő
„A munkámból kifolyólag rengeteget ülök, ezért szerettem volna úszással megőrizni az egészségem. Itt szuper áron, profi oktatóktól sajátíthattam el az alapokat, azóta pedig minden nap úszok 1-2 órát.”
H. Ákos, vállalkozó
„Jó ideig sikertelenül keresgéltem, hogy hol a legjobb a felnőtt úszásoktatás Budapest területén. Itt mindössze néhány hét alatt, a saját tempómban tanulhattam meg mindent. Köszi srácok!”
Sz. János, asztalos

Miért fogja imádni Ön is az úszást?

Az úszás számtalan hasznos előnnyel kecsegtet hosszú- és rövidtávon egyaránt. Nem csupán az állóképessége fejlődik, de emellett egyenlő mértékben dolgoztatja meg az összes izomcsoportját, így a teste arányosan erősödik meg. Emellett nem csak az izmok, hanem az ízületek is folyamatosan dolgoznak, aminek köszönhetően a rendszeres úszással rugalmasabbá is fog válni. Ezzel egy csomó új lehetőség is nyílik Ön előtt, hiszen többek között például belevághat akár a jógázásba is. A többi kardió edzéshez hasonlóan természetesen a rendszeres úszás is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy csökkenjen a vérnyomása, aminek köszönhetően sokkal kisebb az esély szív- és érrendszeri betegségek kialakulására.

A testi előnyök mellett érdemes megemlíteni, hogy az edzések során serken az agyműködés is, így az irodai munkát is sokkal hatékonyabban és gyorsabban végzik azok, akik meglátogatják az uszodát. A felsoroltak mind elég jól hangzanak, nem igaz?

Hajnalka

alapító, úszásoktató

„A legfőbb célom, hogy minél több emberrel megismertessem az úszás örömét, és hozzájáruljak tanoncaink egészségének megőrzéséhez.”

Kik vagyunk?

Megalapulásunkkor egyetlen célt tűztünk ki magunk elé: ha valaki azon gondolkozik, hogy hol a legjobb a felnőtt úszásoktatás Budapest területén, akkor mi ugorjunk be neki először. Az órákon olyan magabiztos úszókat szeretnénk nevelni, akik bármiféle félelem nélkül mernek bemenni a mélyvízbe, valamint szabályosan képesek gyakorolni az úszás különféle formáit. Gondoskodunk róla, hogy mindenki a saját tempójában, kényelmesen sajátíthassa el az alapokat.

Emellett persze az is kiemelt fontosságú, hogy minden jelentkezővel egy életre megszerettessük az úszást, bebiztosítva ezzel, hogy a résztvevők hosszú-hosszú évekig űzzék ezt a rendkívül egészséges sportot.

Hozza el családját is?

Ezdőink korosztálytól függően egyedi és változatos edzéstervel várják, így amíg Önnel foglalkozunk gyermekének is személyre szabott oktatást nyújtunk.

Kezdjen el úszni

Itt az ideje belevágni egy egészségesebb életbe

Back to Top